Latifoğlu Seçim Gezisinde

Latifoğlu Seçim Gezisinde

MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu Akçaabat Belediye Başkan Adayı'na destek oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, partisinin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur’a destek vermek için her fırsat bulduğunda Akçaabat’a geliyor. Adaylarının yapacağı işlerin teminatı olduklarına özel olarak vurgu yapan Milletvekili Süleyman latif Yunusoğlu, Akçaabat’ın pazarının kurulduğu Salı günü de Akçaabat’taydı.

Beraberindeki Belediye başkan Adayı Osman Karaçukur ve Belediye Meclisi Üye Adaylarıyla Akçaabatlı vatandaşları selamlamak için çarşıya çıkan Milletvekili Yunusoğlu, ziyaretlerinde ağırlığı ise eğitim kurumlarına verdi. İlçe merkezindeki tüm okulları gezen MHP heyeti, eğitime verdikleri öneme özel olarak vurgu yaparak, yerelde de aynı önemi her zaman gösterdiklerini ve göstermeyi de sürdüreceklerini söyledi.

Ziyaretlerinin son durağı olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde Müdür Mustafa İnal’la sohbet eden ve çalışmaları hakkında bilgi alan Yunusoğlu, halk eğitimi merkezinin işlevinin kendi iktidarları döneminde daha da artırılacağını ve toplumsal bir eğitim hamlesinin çıkış zeminini oluşturacağını ifade etti.

Belediye Başkan Adayı Osman Karaçukur da belediye başkanı olduğu takdirde halkın eğitimi konusuna vereceği öneme vurgu yaparak bu konuda Halk Eğitimi Merkezi başta olmak üzere eğitim kurumlarıyla sıkı bir işbirliği gerçekleştireceğini söyledi.

 

 

Osman Karaçukur ikinci ziyaretini Türk Eğitim-Sen Akçaabat Temsilciliğine yaptı.

 

Sendika Temsilcisi Cevat Şal'ın kalabalık bir ekiple ağırladığı Başkan Adayı Osman Karaçukur, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun can damarları olduğunu belirten Başkan Adayı Karaçukur, başkanlığı döneminde alt yapı ihtiyaçlarını karşılayacakları öğretmen arkadaşlarına beraber hareket edeceklerini belirterek, “Öğretmenlik kutsal bir meslek. Bu kutsal mesleğin neferi olan öğretmen arkadaşların sıkıntılarını ne kadar çok giderirsek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız daha iyi eğitim hizmeti alacaktır.” dedi.

Karaçukur açıklamasında , “öğretmenler ve  milli eğitim camiasına yakışır modern bir  ve daha büyük kapasiteli yeni bir öğretmenevi yapılarak hizmete sunacağız” dedi.


Osman Karaçukur ve beraberindekler objektiflerimize poz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset