Latifoğlu partililerle

Latifoğlu partililerle

Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu MHP Akçaabat İlçe teşkilatıyla bir araya gelerek teşkilata seçimde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu MHP Akçaabat İlçe teşkilatıyla bir araya gelerek teşkilata seçimde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Trabzon Milletvekili seçilen Süleyman Latif Yunusoğlu, Akçaabat’ta bir lokantada parti teşkilatları ile bir araya geldi.Toplantıya İlçe Başkanı İsmet Kırali ve belde ve köy teşkilatlarında görevli partililer katıldı.
Milletvekili Yunusoğlu partilerle hitaben yaptığı konuşmada, seçim sürecinde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Yunusoğlu milletin Milletçi Hareket Partisi’ne muhalefet görevi verdiğini belirterek “Sizler 22 temmuz seçimlerinde yapmış olduğunuz üstün gayret neticesinde partimizi meclise taşıyarak önemli bir görevi başarı ile yerine getirdiniz. Sizlere göstermiş olduğunuz bu üstün gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Seçimler neticesinde milletimiz partimize muhalefet görevi vermiştir. Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Meclis içerisinde kavgacı değil, ülkemiz ve milletimiz çıkarları doğrultusunda yapıcı bir politika izleyeceğiz. Bu politikayı izlerken iktidarın yanlışlarını milletimize aktaracağız” şeklinde konuştu. Yunusoğlu Milletvekili seçimlerinin geride kaldığını fakat çalışmalara aynı hız ve inanç ile devam ederek hedefin kısa süre sonra yapılacak olan yerel seçimler olduğunu belirterek “Önümüzde bir yerel seçim var. Bu secimden de MHP için son derece önem arz etmektedir.Aynı çalışma ve özveriyi gösterirsek bu seçimden de güçlenerek çıkacağımıza inancımız tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset