Kuyu Park Hizmette

Kuyu Park Hizmette

Akçaabat’ın eski kireç kuyusu günümüzde park ve cafe olarak hizmet vermeye başladı.

Akçaabat’ın eski kireç kuyusu günümüzde park ve cafe olarak hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Gültekin Bal ile Yusuf Bulut’un yaptığı Kuyu Park Cafe 25 Temmuz Pazartesi günü düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber ve Yaylacık Mahallesi Muhtarı Hakan Karan’ın katıldığı açılış töreni oldukça görkemli geçti.

Akçaabat Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dönüşüm ile park olarak inşa edilen mekanı oldukça modern bir şekilde dizayn eden, kireç kuyusunun alanı içerisindeki mağarayı da aynı güzellikte bir oturma mekanı yapan işletmeciler protokol mensupları tarafından tebrik edildi.

Çocuk oyun alanlarının da bulunduğu Kuyu Park Cafe şimdiden evlenecek çiftler için de doğal bir fotoğraf stüdyosu olarak ilgi görmeye başladı.

akcaabat-kuyupark1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler