Kutlu Doğum Programı Coşkuyla Kutlandı.

Kutlu Doğum Programı Coşkuyla Kutlandı.

Akçaabat Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Akçaabat Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Sunuculuğunu Cevat Şal’ın yaptığı aşır, hadis, şiir ve ilahilerden oluşan program Trabzon Eğitim Merkezi Kur’an-ı kerim hocası Alaattin DERMAN’ın okuduğu Kur’an-ı kerim tilaveti ile başladı ve daha sonra hadis hocası Hayati DOKSANOĞLU "Peygamberimizle ilgili hadisler " hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Programın şiir bölümünde Cevat Birinci, Enver Topsakal, Tahir Usman ve Serkan Şahin peygamber efendimizle ilgili birbirinden güzel ve anlamlı şiirleri seslendirirken dinleyenlerden takdir topladı.

İlahi bölümümde Süleyman Bulut’un muhteşem sesi salonda yankılanırken Muharrem Gaydan sesi ve uduyla, Serdal Pul, Cemal Zihni Erener ve Sefa Demirci’de enstrümanlarıyla programa ayrı bir değer kattılar.

Yaklaşık bir buçuk saat süren programa Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih Köse, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve İlçe daire amirleri katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve yaklaşık 400 kişinin katıldığı programda, Belediye Başkanı Şefik Türkmen programa katkı sağlayan kişilere kırmızı gül takdim etti ve katılan herkese teşekkür etti. Ayrıca katılımcılara Yasin-i şerif el kitabı dağıtıldı.

kutlu-dogum-haftasi---2014-(149).jpg

kutlu-dogum-haftasi---2014-(44).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler