Kutlu Doğum Konseri

Kutlu Doğum Konseri

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından ilahilerden oluşan bir program düzenlendi.

Akçaabat Kültürpark’ta düzenlenen programa, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Akçakale Belediye Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Müftüsü Yakup Baki, İl Genel Meclis üyeleri Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, İrfan Çelik, İsmet Kırali, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa yol, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa İnal, Belediye Meclisinin eski ve yeni üyeleri, Esnaf Odaları Başkanı Yaşar Sivrikaya siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Şefliğini Salih Kazancıoğlu’nun yaptığı Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu programda birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

 

Konser sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Türk Sanat Müziği Korosu’nun özverili çalışmaları sonucu bu programı hazırladıklarını belirterek “bu programı sizlere sunmak için  yaklaşık 2 ay sıkı bir çalışma yapıldı. Bu eserleri ortaya çıkartmak kolay bir iş değil. Koromuzda 20 Erkek, 26 bayan 14 saz elemanı ve teknik kısımda emek sarf eden bir çok kişi var. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese  ve siz değerli katılımcılara   teşekkür ediyorum” dedi.

 

Katılımcılara gül dağıtılan programda Başkan Türkmen Koro Şefi Kazancıoğlu’na çiçek vererek tebrik etti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Kültür Sanat