Kurtuluşu Kutladık

Kurtuluşu Kutladık

Akçaabat'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü törenlerle kutlandı.

 

Trabzon’un Akçaabat ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenlere, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Celal Bozkurt, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

sefik-turkmen-akcaabat-belediye-baskani.jpgBelediye Başkanı Türkmen, törende yaptığı konuşmada, tüm şehit ve gazileri şükranla andıklarını belirtti. Belediye Başkanı Türkmen, törende yaptığı konuşmada, tüm şehit ve gazileri şükranla andıklarını belirtti.

Türk milletinin tarihinden gelen birlik ve beraberliği sayesinde her türlü tehlikeye karşı koyacak güçte olduğunu ifade eden Türkmen, ''Dünyamız bilgi çağını yaşıyor. Artık devletler, milletler arasındaki yarış, bilgi ve teknoloji yarışıdır. Bu yarışta en büyük güvencemiz gençlerimizdir'' dedi.

Konuşmanın ardından, ilçe belediyesince düzenlenen Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü nedeniyle düzenlenen ödüllü “Horon” konulu yarışmada dereceye girenlere protokol üyelerince ödül verildi. Tören sonrası vatandaşlara  yemek ikramında bulunuldu.

 

 akcaabatin-kurtulusu4.jpg
Kurtuluş sonrası Cemil Usta hazırladığı menüyü kendi elleriyle servis yaptı.

akcaabatin-kurtulusu2.jpg

akcaabatin-kurtulusu1.jpg

akcaabatin-kurtulusu4.20130217143227.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler