Kurtuluş Kupası Başladı

Kurtuluş Kupası Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle Masa Tenisi Trabzon Kurtuluş Kupası Akçaabat'ta başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile  Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle  Masa Tenisi Trabzon Kurtuluş Kupası  Akçaabat'ta  başladı. Akçaabat Fatih Spor salonunda turnuvanın açılışını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gerçekleştirdi.

Açılış töreninde sporculara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Sizleri bu tatil gününde, sporun birer temsilcisi olarak burada görmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle düzenlenen turnuvaların barış ve kardeşlik içerisinde devam ettiğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Sizleri ‘kim galip gelirse gelsin hak eden kazansın’ anlayışında görmek bizleri çok mutlu ediyor. Hepinize, başta anneleriniz babalarınız olmak üzere öğretmenlerinize ve masa tenisi il temsilcilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. İki gün sürecek olan  turnuvada müsabakalar küçük  , yıldızlar,  gençler ,  büyükler ve veteranlar  kategorisinde  yapılıyor.  Dereceye girecek olan sporcular ödüllerini 24 şubat tarihinde yapılacak olan törende alacaklar.

ado_7057.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor