Kursiyerler Belgelerini Aldı

Kursiyerler Belgelerini Aldı

Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV) “İlk İşim, Okullarda Değişim” sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesine Trabzon'da yenilediği okulla devam ediyor.

Kale Grubu'nun sosyal sorumluluk faaliyetlerini yürüten ve eğitim alanında öncü çalışmalar yapan Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV) “İlk İşim, Okullarda Değişim” sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesine Trabzon'da yenilediği okulla devam ediyor. 

 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı işbirliği ile düzenlenen “Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu”nun sertifika töreni İlçemiz Demirci İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

 

Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Kursu'nu başarıyla bitiren 19 kursiyere sertifikalarının verildiği törende Demirci İlköğretim Okulu'nun yenilenen tuvaletleri de hizmete açıldı.

 

Törende Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Belediye Başkan Vekili Beytullah Ertem, İş-Kur İl Müdürü Mustafa Bahadır, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse ve Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sos-yal Yardım Vakfı Genel Müdürü Bülent Öcal ile kursiyerler, öğrenciler ve veliler hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler