Kurbanlıklar Geldi

Kurbanlıklar Geldi

Akyazı Spor Kompleksi yanında oluşturulan kurban pazarında kurbanlıklar yerini almaya başladı.

Trabzon’un Akyazı Mahallesi’nde bulunan Akyazı Spor Kompleksi yanında oluşturulan kurban pazarında kurbanlıklar yerini almaya başladı.
Trabzon’un Akyazı Mahallesi’nde bulunan Akyazı Spor Kompleksi yanında oluşturulan kurban pazarında kurbanlıklar yerini almaya başladı. Kurban Bayramı’na yaklaşık 2 hafta kala vatandaşlar şimdiden kurbanlıklarını almaya başlarken, fiyatların geçen yıla göre pahalı olduğu vurgulandı. Vatandaşlar fiyatları pahalı bulduklarını ve düşmesini beklediklerini ifade ederken, satıcılar da artan yem fiyatları yüzünden fiyatların normal olduğunu belirtiyor.
 Bazı vatandaşlar kurban fiyatlarını çok yüksek bularak kurban almanın bu şartlarda mümkün olmadığını belirtirken satıcılarda geçen yıla oranla fiyatların fazla değişmediğini kaydediyor. Trabzon kurban pazarında fiyatlar büyükbaşlarda 5 bin 500'den başlayarak 15 bin liraya kadar yükselirken, küçükbaşlar 400 liradan satıcıya çıkarıldı. Kurban pazarına, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Gümüşhane, Bayburt, Van ve Elazığ gibi illerden getirilen kurbanlıklar aşırı sıcak ve nem altında müşterilerini beklerken, kurban pazarında henüz elektrik hattı çekilmediğinden buradakiler zor durumda kaldıklarını ifade ediyorlar.

Kaynak:61saat

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler