Kupa mesaisi başldı

Kupa mesaisi başldı

Sebatspor kupa mesaisine başladı.

         Akçaabat Sebatspor genel kaptanı Ethem Gören yakaladıkları çıkışı Fortis Türkiye kupasında da devam ettirmek istediklerini söyledi.
Gören A.A muhabirine yaptığı açıklamada Ligde ve kupada son 4 maçı kazanmalarının takıma moral kattığını belirterek “belli bir seviye yakaladık.Bu yakaladığımız çıkışı Fortis Türkiye Kupasında oynayacağımız Gençlerbirliği karşılaşmasında da devam ettirmek istiyoruz.Bu maçta futbolcular kendileri için oynayacaklardır.Karşılaşmayı kendilerini göstermek için onlara verilmiş bir fırsat olarak görüyoruz.Bu fırsatın onlarda bilincindeler.İyi futbol sergileyip hem kendi geleceklerine ışık tutacaklar hem de takımları adına başarılar elde edeceklerine inanıyoruz” diye konuştu.
        İşlerinin zor olduğunu da belirten Gören, “rakip takım süper ligde mücadele ediyıo, güçlerinin farkındayız.Fakat bizde iyi bir takımız.Söylenecek fazla bir şey yok.Gerekenleri futbolcularız sahada söyleyeceklerdir” dedi.


     Öte yandan Çalışmalara teknik direktör İsmail Batur nezaretinde başlayan Kırmızı beyazlılarda Arsinspor karşılaşmasında sakatlana Emre Köksal dışında sakat futbolcu bulunmuyor.

dervisaltuntas@gmail.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor