Kumaş Reklam Yıldızı Oluyor

Kumaş Reklam Yıldızı Oluyor

Bugüne kadar Trabzon’un radyolarında dinlemeye alışık olduğumuz başarılı radyo programcısı Süleyman Kumaş, bu kez ekranlarda karşımıza çıkacak.

 

Yaz aylarının da gelmesiyle hareketlenen içecek firmalar arasında, Dünya’nın en büyük yiyecek-içecek şirketi olan PepsiCo ile bir reklam filmi için anlaştı. Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül karakteri olarak izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ ile kameralar karşısına geçen Trabzonlu radyo programcısı Kumaş; “benim için iyi bir tecrübe oldu, Kıvanç oldukça sempatik biri ve itiraf etmeliyim ki onu hiç böyle düşünmüyordum ama oldukça candan bir kişiliğe sahip ve oldukça yakışıklı. Sanırım kızlar onu yakışıklı olmasıyla değil bu yönüyle daha çok sevmeli.” diye konuştu.

kivanc-tatlitug.jpg

Trabzon’daki bir radyoda “Radyoloji” yayın ismiyle yayınları olan Süleyman Kumaş’ın önemlide bir hayran kitlesi var. Bu önemli kitlesine reklam filminden sonra yenilerini ekleyen yayıncı Türkiye genelinde otuz bir bin beş yüz kişi arasından, prodüksiyon ekibi tarafından yapılan seçmelerde 3 kız 1 erkek olarak seçildi. İzmir’in çeşme ilçesinde bir limon bahçesinde tamamlanan reklam filminin diğer kısmı ise İstanbul Bebek’te çekildi. Bebek’teki çekimlerde kameralara sürekli gülümseyen ve makyajı esnasında bile yerinde duramayan hareketli yapımcı Kumaş, reklam filmi için şunları kaydetti; “sene içerisinde sürekli olarak değişecek olan reklam filmlerinin ilki şu sıralar ekranlarda yayınlanmaya başladı bile ancak sürekli değişecek olan kareler var hangisi içersinde olacağıma yönetmen karar verecek.

suleynman-kumas3.jpg

Seneye Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde oynayacağı bir dizi film çekilecek ve orada şans bulmak gibi bir şansım olabilir. Reklamlardan sonra ne değişti diye çok soruluyor, arkadaşlarımın ilgisi arttı tabii ki ve yeni arkadaşlar edinmeye başladım başarımda hepsinin imzası vardır hepsine teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler