Kumaş parçası değil bayrak!

Kumaş parçası değil bayrak!

Akçaabat Ülkü Ocağı, İnönü Caddesi'ne dev Türk bayrağı astı

Akçaabat Ülkü Ocağı, ilçenin en büyük caddesi İnönü’ye Türk bayrağı asarak, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bayrağın indirilmesi hainliğine tepki gösterdi.

İlçe halkından olumlu tepki gören bayrağın asılmasıyla ilgili konuşan Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Melikşah Atasoy, al bayrağın atalarımızın kanıyla sulandığını vurgulayarak, “Şehit kanıyla sulanmış bu bayrağa el uzatanın eli kırılmalıdır. Türk milletinin binlerce yıllık şerefli tarihinde hiç bu kadar aşağılanmamıştı. Biz Türk milliyetçileri olarak bu durumdan utanıyoruz” dedi.

atasoy-copy.jpgAtasoy açıklamasına şöyle devam etti: “Simgeler, semboller, kavramlar birbirine karışmış o yere inen dedikleri bilmem kaç ebatında, boyanmış kenarında imalat reklâmı bulunan milli güvenlik kitaplarında ölçüleri belli olan tarih hatırası değildir. Kumaş parçası değil, bayrağımızdır. O indi dedikleri bin yıldan beri haça çarpan hilaldir. O indi dedikleri Cenab- ı Allah’tan başka ilah olmadığının simgesidir. O indi dedikleri Resullullah Aleyhisselam’ın sembolüdür. O indi dedikleri kâfirin bile sapık inancını özgürce yaşayabilmesi için dalgalanmasını istediği, Hilali İslam, rengi kan, Yıldızı Asker olan bütün şereflerin diz çöktüğü Türk Bayrağıdır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler