Kulübün Elektrik Borcu Ödendi

Kulübün Elektrik Borcu Ödendi

Akçaabat’ta bazı caddelerin geliri Akçaabat Sebatspor’a ait olmak üzere yapılan otoparklardan 4 günde elde edilen gelir ile kulübün geçmiş dönemlere ait elektrik borcu ödendiği açıklandı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, otoparklardan elde edilen gelirlerin kimsenin cebine girmeyeceğini ve direk olarak kulübe gelir olacağını ifade edildi. Açıklamada , “Bu uygulama ile kulüp günlük bir çok maddi sıkıntısını halledeceğine inanıyoruz. Uygulama ile hiçbir vatandaşımız veya esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz. Bu alanlar zaten vatandaşlarımızca  otopark olarak kullanılıyordu. Şimdi yine otopark olarak kullanacaklar, ama ilçemizin en önemli değerlerinden olan kulübümüze de katkı yaparak, kulübün ayakta kalmasına destek olacaklardır” denildi.

 

Her zaman A.Sebat sporun yanında olan Esnafımız bizim baş tacımızdır. Ancak hiç kimse Esnafımızı bahane ederek kendini ön plana çıkarmaya çalışmasın. Eksiklikler ve de aksayan yönler var ise karşılıklı iyi niyet içerisinde zamanla mutlaka düzeltilecektir. Bu konuda Esnafımız ve de Halkımızdan anlayış ve özveri bekliyoruz. Söz konusu olan yer A.Sebatspor yani herkesin ortak değeri;

 

Açıklamada uygulamanın hayata geçirilmesinde emeği geçen Kamu Kurum ve kuruluşlarına ve de Tüm Akçaabat Halkımıza teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor