Kulübe Ziyaretçi Akını

Kulübe Ziyaretçi Akını

Akçaabat Sebatspor ve siyasi partilerde bayramlaşma töreni vardı. Sebatspor'u ziyaret edenlerin çokluğu dikkat çekti.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen törene Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri, sporcu ve teknik heyet, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, eski yöneticiler katıldı. Bayramlaşmaya BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Fikret İnan, MHP Söğütlü Belediye başkan Adayı Metin Gedikli, ismi MHP'den Akçaabat Belediye Başkan adayı olarak geçen Osman Karaçukur'da katıldı.

Akçaabat Sebatspor Başkanı Şenol Ayvaz'ın ziyaretlerin bu deli yoğun olmasından son derece mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

Akçaabat Sebatspor kulünü ziyaret eden MHP milletvekiline isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Akçaabat Sebatspor'da son yılların en kalabalık bayramlaşma töreni yapıldı. Törene her kesimden insanlar mevcuttu.

Milliyetçi Hareket Partisini ziyarete giden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i ilçe başkanı İsmet Kırali ve partililer karşıladı.

Demokrat Parti ilçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, bayramlaşmaya gelen Akçaabat Esaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar kredi kefalet Kooperatifi başkanı Osman Zeki Alşan ve Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Dörtyol Belediye Başkan adayı Musa Aydın ile objektiflerimize poz verdi.

Akçaabat'ta en hareketli partilerden birisi de Bağımsız Türkiye Partisi oldu. Akçaabat'ta adaylığını ilk açıklayan BTP'den Fikret İnan'ı çok sayıda partili ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset