AKÇADER'e Muhteşem Açılış

AKÇADER'e Muhteşem Açılış

Anadolu Yakası Akçaabatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni mekanı görkemli bir törenle hizmete girdi.

Akçaabatlılar’ın İstanbul’da 1996 yılında kurdukları  Anadolu Yakası Akçaabatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni mekanı görkemli bir törenle hizmete girdi.

            Akçaabat Folklor Derneği Halkoyunları ekibinin renk kattığı açışla, Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Üsküdar Belediye Başk.Yard. Hilmi Türkmen, Dernek Başkanı İsmail Şirin ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

            Açılışta bir konuşma yapan Eski Çevre ve Orman bakanı Osman Pepe, Derneğin yaptığı çalışmaların örnek alınacak çalışmalar olduğunu, insanlarda bu birlik ve beraberlik olduğu sürece çok daha başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirtti.

Dernek Başkanı İsmail Şirin ise açılışa katılanlara teşekkür ederek, derneğin yeni binasının alımında ve restorasyonunda emeği geçen Akçaabatlı iş adamlarına ve özellikle  Salih Cihan ve Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’e ve geçmişten bugüne kadar derneği yaşatan herkese teşekkür etti.

   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Kültür Sanat