Açılışı Muhteşem Oldu

Açılışı Muhteşem Oldu

Akçaabat'ın sahil kesimindeki Kültüpark'ın açılışı yapıldı.

Akçaabat Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve yapımı geçtiğimiz günlerde tamamlanan Akçaabat Kültür Parkı’nın açılışı önceki gün görkemli bir törenle yapıldı.Açılış törenine AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Cevdet Erdöl, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, ilçedeki siyasi parti, sivil toplum örgütleri başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İş adamları Ahmet Ziya Öztürk, Ali Lermioğlu ve Mahmut Akbulut tarafından yaptırılan Kültür Parkı’nda konferans salonu, düğün salonu, nikah salonu, lokanta, 2 adet 300 kişilik sinema, kafeterya, eğlence merkezi, bilardo ve spor salonu bulunuyor. Toplam kullanım alanı 4 bin 800 metrekare olan kültür merkezinde, 300 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.
İş Adamı Ali Lermioğlu açılışta yaptığı konuşmada, Kültür Parkı’nın bölgenin tek kültür merkezi olduğunu belirterek, "Dünya standartlarında çok amaçlı bir merkez inşa ettik. Hem Akçaabat hem de bölgemize gelen yerli ve yabancı turistlere hitap edecek bir merkez oldu. Akçaabat ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise, turizm sektörüne yapılacak yatırımlara dikkat çektiği konuşmasında, "Turizm sektörünü geliştirmek zorundayız. Bu bölgede toplumun tüm kesimleri iş birliği yaparsa en büyük sorunlarımızdan biri olan işsizlik sorunu da turizm sektörüne yapılan yatırımlarla çözülecektir. Açılışını yaptığımız bu gibi tesisler, turizm sektörü için önemli bir alt yapı sunmaktadır. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu tesisimiz sosyal ve kültürel faaliyetlere yönelik üniteleriyle dışardan ve içerden gelen insanlara hizmet verecektir" dedi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl de, Akçaabat’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek , "Yapılan bu tesis Akçaabat’a çok şey kazandıracaktır. En kısa zamanda 250 yataklı hastane de Akçaabat’a yapılacak. Akçaabat yapılan yatırımlarla farklı bir çehreye bürünmüştür. Akçaabat bölgede marka haline geldi" dedi. Açılış konuşmalarından sonra Akçaabat Kültür Parkı’nın açılış kurdelesi kesildi. Merkezi gezdikten sonra davetlilere bir de resepsiyon verildi. Tören Zeynep Başkan’ın verdiği konserle sona erdi.

Açılışta havai fişek gösterisi büyük beğeni toplarken Sanatçı Zeynep Başkan davetlilere muhteşem bir gece yaşattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Kültür Sanat