Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat Yayında

Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat Yayında

Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat Yayında

‘Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat’ Kitabı Yayınlandı

Güzide ilçemiz Akçaabat’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla hazırlattırılan “ Kültür sanat ve Turizm Şehri Akçaabat” adlı kitap ve İngilizce-Türkçe Tanıtım CD’si yayınlandı.

Doğu Karadeniz sahillerinin en güzel şehirlerinden biri olan tarihi geçmişiyle, eşsiz doğasıyla ve insanıyla birçok seyyahın yazılarına konu olan şirin ilçemiz Akçaabat’ın her yönüyle tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlattırılan “Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat” isimli kitap yayınlandı. Dağıtımına başlanan kitap Akçaabatlılar ve Akçaabatlı gurbetçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Fotoğraf sanatçısı Atilla Alp Bölükbaşı tarafından hazırlanan kültürden sanata ve spora, yayla şenliklerinden doğal güzelliklere, el sanatlarından tarihi eserlere, turizm güzergâhlarından yöresel yemeklere kadar her şeyin zengin görsellere kullanılarak anlatıldığı kitap Akçaabat Belediyesi kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden ücretsiz temin edilebilir.

Ayrıca Turizm sezonuna girerken il ve il dışı tüm otel ve derneklere de hediye edilen Akçaabat’ın tanıtımına yönelik bu kitap ve cd’ de bütün bunların hepsini ve daha fazlasını bulmak mümkün.

k3-008.jpg

k2-008.jpg

k1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler