Kültür Araştırma Kurulu Toplandı

Kültür Araştırma Kurulu Toplandı

Kültür Araştırma Kurulu Toplandı

KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI

Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu aylık toplantısını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yaptı.

Toplantıda; Akçaabat'ın Kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Kastamonu-Gerze-Samsun-Ordu-Giresun-Akçaabat arası bisiklet turu düzenlenmesi gündeme getirildi. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Osman Kalyoncu tarafından konu ile ilgili sunum yapılarak kurul üyelerine bilgi verildi ve organizasyonun gerçekleşmesi için hazırlıklara başlanması kararlaştırıldı.

Gündem maddelerinden bir diğeri olan Spor yoluyla gelişim konulu çalıştayın Nisan ayında düzenlenmesi kurul üyeleriyle paylaşıldı. Buradan hareketle "Spor yoluyla gelişim Uygulama ve Örneklerini" masaya yatırmak için bir çalıştay düzenlenmesi kararlaştırıldı. Bu etkinlik ile birlikte kendi alanlarında uzman ve yetkili değerli katılımcıların görüş ve katkıları ile bir araştırma raporu ortaya konulması planlanmaktadır.

Kurul toplantısına; Şefik Türkmen, Ahmet Yalçın Çilingiroğlu, Mehmet Salih Köse, Mustafa Yazıcı, İsmail Topal, Sebahattin Şentürk, Kadir Topal, Mustafa İnal, Ekrem Kutlu, Osman Özer, M. Salih Atadinç, Kenan Demir, Turhan Bektaşoğlu ve H. Sami Kara katıldı.

k3-013.jpg

k2-013.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler