Kulis Haberler

Kulis Haberler

Kulis Haberler

İYİ Parti'de Akçaabat'a Kime Emanet

Meral Akşener Başkanlığından MHP'ye alternatif olarak kurulan İYİ Parti Trabzon'da neredeyse görevlendirmeleri tamamladı. Birçok ilçede ilçe başkanı da atanan İYİ Parti'de Akçaabat'ın atanması uzun sürdü.  İl Başkanının Akçaabatlı olması bunda bir etkisi var mı bilmiyoruz. Akçaabat'a kimim atanacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Aldığımız duyumlara göre Akçaabat'tan 2 isme teklif götürülmüş fakat bu isimler görevi kabul etmemiş. Başkanlık için ben varım diyenlerin de olduğu iddia edildi. Bu isimlerden Mehmet Güner daha önce ismini kamuoyuna açıklamıştı. İYİ Parti  için aralarında Anap eski ilçe başkanı Ali Köroğlu ve Ali Yılmaz gibi isimler üzerinde durulduğu iddia edildi.

Söğütlü'deki Üst Geçit

Devlet yatırımlarının ihtiyaca göre yapılması gerektiğini her zaman savunduk. Yatırım yaptı görünmek için para harcamaktan öteye gitmez. Bunun  en bariz örneğini Söğütlü Yaylacık arasında DSİ tarafından yaptırılan köprüde görüyoruz. Zamanında Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli ile Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen arasında tartışmaların yaşandığı köprü adeta kaderine terk edilmiş. Gececilerin uğrak yeri haline gelen köprünün önce taşları kırıldı sonra da korkulukları yerinden söküldü. Son olarak ta geçişlere kapatıldı. Sahi bu köprüye sahip çıkacak yok mu?

Başkan Adayları

Yerel seçim tarihi yaklaşıyor. Yaklaşıyor diyoruz çünkü 14 ay gibi kısa bir süre kaldı. Süre azaldıkça Akçaabat için isimlerde ortaya atılmaya başlandı. Bir önceki seçimde 14 aday adayı vardı. Bu seçimde kimlerin aday olacağı henüz belli olmamasına karşılık isimler ortaya atılmaya başlandı bile.
Peki kimler var.
Tabii ki en başta Şefik Türkmen var.
Diğer isimler ise, İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Belediye Başkan yardımcısı Osman Parlayan, Büyükşehir meclis üyesi Erhan Nadir, bürokrat Mehmet Baş gibi isimler Akçaabat'ta konuşulan isimler. Bu isimlerde Cevat Birinci'yi yazmadık. Çünkü  Birinci Akçaabat'tan vazgeçti, artık Ankara'ya gitmeyi planlıyor.

Müdürün Hassasiyeti
Akçaabat Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir.
Kısa süre önce Akçaabat'a  atandı. Bu kısa sürede Akçaabatlı ile sıcak ilişkiler kurmayı başardı. Emniyet müdürü geçmiş zamanlarda gördüğümüz o tutucu müdürlerden değil. Halk adamı ve halkın içerisinde olan bir isim. Emniyet müdürünü biz de takdir ettik. Yaylacık'ta birkaç gün önce bir trafik kazası meydana geldi. Haberi alır almaz biz de olay yerine gittik. Kaza nedeniyle bir şerit kapanmış araçlar çekici, yol temizliği için de itfaiye bekleniyordu.  Bu arada biz de facebook sayfamızdan canlı yayınla olayı sizlere aktarmaya çalışıyorduk. Bir de ne görelim. Akçaabat Emniyet müdürü ve polisler trafiğin açılması için yoldaki cam kırıklarını, araç parçalarını süpürüyor. Bunların arasında da emniyet müdürü var. İşi sahiplenmiş ve yolu açmak için çabalıyor. İşte bize böyle idareciler lazım. Sorunu kendi sorunu gibi bilen kişiler lazım. Teşekkürler Müdür bey.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum