KTÜlü Ülkücüler Bir araya Geldi

KTÜlü Ülkücüler Bir araya Geldi

KTÜlü Ülkücüler Bir araya Geldi

Akçaabat Ülkü Ocakları Trabzon Meslek Yüksekokulu Teşkilatı KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Öğrenci Derneği ve KTÜ Öğrenci Derneğini ziyaret etti. Trabzon MYO Teşkilat Başkanı Hüseyin Can Öksüz ve beraberinde ki teşkilat mensupları tanışmak ve sohbet etmek, ülküdaşlık ruhunu geliştirmek amacıyla ilk olarak KTÜ FEF Öğrenci Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Enes Özcan ile sohbet eden teşkilat mensupları ülküdaşlık ruhu üzerinde durdu.

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy da sohbette “Ülkücüler her daim kardeştir. Ülküdaşlık ruhu Ülkücüleri bir arada tutan en önemli unsurdur. Çalışmalarımız her zamankinden daha fazla olacaktır. Ülkü Ocakları Türk gençliğinin milli ve manevi değerlerle harmanlanıp yetiştiği yegane kurumdur. Ülkü Ocakları olmak gurur verici bir meziyettir. Hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Fatih Eğitim Fakültesi Öğrenci Derneği Başkanı Enes Özcan ziyarete gelenlere FEF Öğrenci Derneğinin düşünce itibarıyla Ülkü Ocakları ile farkı olmadığını söyleyerek Yüksekokul teşkilatına teşekkür etti. Ziyaretten sonra Akçaabat Ülkü Ocakları TMYO teşkilatı KTÜ Kanuni Yerleşkesi Öğrenci Derneği'ni ziyaret etti. Burada da Ülkücülük ve üniversite teşkilatları hakkında sohbet edildi. Sohbetin sonunda Ülkücü yemini yapılarak ziyaret tamamlandı.

ulkuculer.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler