Köylere Hizmet Götürme Birliği son toplantısını gerçekleştirdi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği son toplantısını gerçekleştirdi.

Akçaabat Köylere Hizmet Götürme Birliği son toplantısını gerçekleştirdi.

Akçaabat Köylere Hizmet Götürme Birliği son toplantısını gerçekleştirdi. 30 Mart mahalli İdareler Genel Seçimi ile hukuki varlığı sona erecek olan Birlik, olağanüstü genel kurul toplantısını Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Akçaabat’ın 50 köy muhtarı ve 5 İl Genel Meclisi Üyesinin Kaymakam’la birlikte üyelerini oluşturdukları Birlik, gerçekleştirdiği toplantıda 2013 ve 2014 yıllarının kesin hesabının okunarak oybirliğiyle kabl edilmesinin ardından yapılan oylamada Birlik’in 28 Mart Cuma günü mesai saati bitimiyle kendisini fesh etme kararı da yine oybirliğiyle aldı.

Toplantıya başkanlık yapan Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, birlikte görev yaptığı Birlik üyelerinin hepsinin bütün samimiyetiyle Akçaabat için çalışan insanlardan oluştuğunu belirterek, verdikleri emekten ötürü hepsine teşekkür etti.

Birlik toplantısının sona ermesinin ardından gerçekleştirilen törende ise tüm Birlik üyelerinin ve yöneticilerinin yanı sıra tüm Özel İdare Müdürlüğü çalışanlarına da Kaymakam Abdul Rauf Ulusoy tarafından birer plaket verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler