Köylerde Coşkuyla Karşılanıyor

Köylerde Coşkuyla Karşılanıyor

AK Parti Trabzon milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu sürdürdüğü köy ziyaretleri kapsamında iftarını köy sakinleri ile birlikte açtı.


Bıyıklıoğlu, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve yöneticilerle birlikte Kirazlık köyüne konuk olarak iftarını köy sofrasında köylülerle birlikte açtı. Çoğunluğunu akrabalarının oluşturduğu Kirazlık köyünde büyük bir coşku içinde karşılanan Ak Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Ramazan ayı vesilesi ile dargınlar barışmalı, bizleri bölüp parçalanmaya çalışanlara karşı, her yerde birbirimize kenetlenmeliyiz. Ramazan ayı birlik ve beraberliğin sağlanmasında bir vesile olsun. Kirazlık’daki sofrada orucumuzu açmanın manevi güzelliği ölçülmeyecek kadar güzel bir duygu” dedi.

biyiklioglu-kirazlik2.jpg

Avrupa Türkiye’den geriden geliyor

Bıyıklıoğlu, iftar sonrası ise Ortalan Köyüne geçerek, köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Türkiye’yi yöneten iradenin dünyada eşi olmadığını dile getiren Bıyıklıoğlu, “Şu anda ekonomimiz çok güzel, Avrupa’dan öğreneceğimiz hiçbir şey kalmadı. Avrupa şu anda bizden arkada geliyor” diye konuştu. Türkiye’nin istikrarla hep yukarı çıkacağının altını çizen Bıyıklıoğlu, “''Bir ülkede yatırım için istikrar ve güvene bakmanız gerekir. İstikrar, sağlam bir demokrasi ve hukuk sistemiyle, insan haklarına saygıyla olur. Türkiye 30 sene sonra dünyanın sayılı ekonomileri arasında yer alacaktır. Şu an dünyanın hiçbir yerinde olmayan istikrar Türkiye’de vardır ve Türkiye bu istikrarla büyüyecektir. Rotamız aydınlık kaptanımız sağlam, bu gemi ne bir açık deniz de ne de bir okyanusta batmaz” diye konuştu. Bıyıklıoğlu, ardından Şinik Beldesi’ne giderek orada da bir süre halkla görüştü. Muhtardan köyün sorunlarını yazılı bir şekilde talep eden Bıyıklıoğlu, sorunların çözümü noktasında elinden geleni yapacağını ifade etti.

 

biyiklioglu-kirazlik3.jpg 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler