Köy Yollarına Neşter

Köy Yollarına Neşter

Akçaabat’ın köyleriyle bağlantısını sağlayan yolların standartlarının artırılması çalışmaları sürüyor.

Akçaabat’ın köyleriyle bağlantısını sağlayan yolların standartlarının artırılması ve bu yolların ulaşıma daha elverişli hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar çerçevesinde Ağaçlı ve Aydın köylerinin yollarına kutu menfezler inşa ediliyor.

 

Trabzon İl Özel İdare Müdürlüğü’nün yatırım programında yer alan 2’si Ağaçlı ve 1’i Aydın Köyü sınırları içerisinde inşa edilen kutu menfezlerin yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Coğrafî şartlar gereği bazı yerlerde dere içlerinden bazı yerlerde de yağışlar esnasında oluşan su vadilerinden geçmek durumunda olan Ağaçlı ve Aydın Köylerinin yollarının en ihtiyaç duyulan kısımlarına inşa edilen kutu menfezlerin bu köylerimize ulaşımı daha kolaylaştıracağı ve daha güvenli hale getireceği ifade edildi.

Ağaçlı Köyü Muhtarı Musa Şimşek ve Aydın Köyü Muhtarı Hakkı Bayraktar, menfezlerin yapımında emeği geçen herkese köylüleri adına teşekkürlerini sundular.

Adnan Topsakal’ın yapım çalışmalarını üstlendiği kutu menfezlerin 3’ünün toplam maliyetinin 120 bin lirayı bulacağı tahmin ediliyor.

Ağaçlı Köyündeki yol çalışması.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler