Köy Köy Geziyorlar

Köy Köy Geziyorlar

AK Parti Teşkilatı siyasi çalışmalarımıza akşamları köylerde, gündüzleri esnaf ve sivil toplum örgütü ziyaretleriyle devam ediyor.


AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş yaptığı açıklamada: “Köylerimizi pazartesi günü en geç salı gününe bitirmeyi düşünüyoruz. Her akşam 3 bazen de 4 köyümüzü ziyaret ediyoruz. Bize ilgi duyan bizi bekleyen insanlarımıza teşekkür ediyoruz. Hepsine aynı anda gitmeniz mümkün değil akşam namazında bir yerde yatsıda başka bir yerde oluyoruz. Daha sonra kahve ziyaretlerinde bulunuyoruz." dedi.

ak-parti-koy5.jpg

Çavuş: "İnsanlar Ak Partililer gelecek diye bekliyorlar. Bunlardan mutluluk duyuyoruz onlarla sohbetler ediyoruz. Diğer partiler gibi seçimden seçime insanları hatırlayan bir parti değiliz, bunu vatandaş da söylüyor. Seçim öncesinde ziyaret edip dostluk kurduğumuz insanlarla beraber şimdi gidip hasbıhal oluyoruz. Ülkenin genel durumunu değerlendiriyoruz, oy istiyoruz. Oy isterken de kimseye ille bize oy verin demiyoruz. Diyoruz ki elinizi vicdanınıza koyarak bir değerlendirme yapın çocuklarımızın geleceği, için ülkenin geleceği için, büyük Türkiye için. Mazlum olan ülkeler Türkiye’ye umut gözüyle bakıyorlar, güçlenmesine bakıyorlar. Bizim AK Parti’ye vereceğimiz oylar bu istikrarın ve güvenin devamını temin ettireceğinden AK Parti’ye oy vermeniz ülke yararına, çocuklarımızın geleceği yararına olacağını düşünmekteyiz gibi ifadeler kullanıyoruz.” diye konuştu.

ak-parti-koy7.jpg

Çavuş: “Zaman zaman hesap veriyoruz. Elimizde evraklarımız dosyalarımızla siyasi iktidarımız döneminde ayrıcalık yapmadığımızı ortaya koyuyoruz. Bazıları karalama adına böyle bir şeyler söylüyorlarsa da bunları ispat ediyoruz. Köylerde durumumuz gayet iyi, çünkü vatandaş bu güne kadar aradığı ilgiyi alakayı, devlet hizmetini köyünde AK Parti’yle bulmuştur. Biz sadece yerelden bahsetmiyoruz, tüm Türkiye gündeminden de bahsediyoruz. 2002’nin öncesini 2002’nin sonrasını kıyaslama imkanımız oluyor. Hangi pencereden bakarsanız bakın AK Parti dönemindeki hizmet akışı yükselişi 2002’ye göre 3-4 kat artmıştır. Bunları arkadaşlarla beraber konuşuyoruz.” dedi.

 

ak-parti-koy6.jpg

 

Köylerde kendilerine de sitem olduğunu söyleyen Çavuş: “ Sorun yok mu köylerde, bize sitem yok mu? Doğaldır olacaktır ama bu sitemler toplumun geneline hizmet noktasında, suda, elektrikte, yolda değil bireysel talepler, işe girme talebi. İşe girme noktasında siyasilerin tasarı kullanmamasının ayıp bir şey olmadığını düşünüyorum, kullanmaması gerekir. Hak eden işe girmelidir biz ondan yanayız. Ama eskiden kalma bir gelenek, işsiz olan bir vatandaş siyasetçi benim arkamda olsa ben işe girerdim gibi bir anlayış var. Bunu istismar eden partiler mevcut.” dedi.

ak-parti-koy4.jpg

ak-parti-koy3.jpg

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset