Köy Köy Dolaşıp Destek İstiyor

Köy Köy Dolaşıp Destek İstiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim öncesi çalışma hızından ödün vermiyor

Hafta sonu seçim çalışmalarını doğup büyüdüğü Sera Vadisi’nde bulunan köyleri ziyaret ederek sürdüren Memiş, kendilerinin dürüst siyaset yapacaklarını ifade etti. Hedeflerinin sadece yöreye değil tüm ülkeye hizmet etmek olduğunu kaydeden Memiş, gittiği her yerde evinde gibi karşılanıp, ağırlanmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Memiş vatandaşlara, “Siyasete girerken, kendim için bir dua yaptım. Bu dua ise verdiğimiz sözlerden, yapacağımız işlerden ve faaliyetlerimizden dolayı eğer bir kişinin dahi yüzüne bakamayacaksak Cenab-ı Allah bize murad ettiğimiz şeyi nasip etmesin” diyerek kendi  dileğini sürekli dile getiriyor.

Dernekler Kültürümüzü Geleceğe Taşıyan Kuruluşlardır

Köy programından sonra, Çarşıbaşı Yavuzlu Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin akşam yemeğine katılan Memiş burada yaptığı konuşmada, bu tür   derneklerin kültür mirasının koruyucusu olduğunu belirterek, “Bu tür derneklerin, kültürel mirasımızı gelecek kuşaklara taşıma hususunda önemli katkılarda bulunuyor. Bunun yanında Türk geleneklerinde yer alan dayanışma ruhunun da en önemli tezahürünü derneklerde bulabilirsiniz.” dedi.

Memiş sözlerini şöyle sürdürdü, “Türk Kültürü ve Sanatının yaşatılması, geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla millî kültür endüstrisinin oluşturulması şarttır. Millî kültür değerlerimizin yıpratılması sonucunu doğuran, kültürel değerler kargaşasına sebebiyet veren, kültür hayatımız ile ilgili temel millî mutabakatları bozan, kayıtsızlık ve düşmanlık örneği uygulamalar önlenmelidir. Bu konuda derneklere büyük iş düşmektedir.” şeklinde konuştu.

memisdernek-(3).jpg

Memiş son olarak, “Milliyetçi Hareket İktidarında Türk kültürünün çevre kültürler için cazibe merkezi olması sağlanacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset