Köy Futbol Turnuvası Başlıyor

Köy Futbol Turnuvası Başlıyor

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi ile Koçlu Mahallesi gençleri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan yaz futbol turnuvasının kura çekimi gerçekl

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi ile Koçlu Mahallesi gençleri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan yaz futbol turnuvasının kura çekimi gerçekleşti.

Turnuvada mücadele edecek olan sporcuların tamamının aynı köyden olmasına özen gösterdiklerini ifade eden organizasyonun sorumlusu Osman Başocak bu tür organizasyonlarda sadece gençlerin değil, yetişkinlerin de spor yapmalarına imkân sağlıyoruz.  Her gecen yıl turnuvaya ilginin arttığını belirterek " gecen yıl turnuvaya 12 takım katılmıştı bu yıl bu sayı 13 e çıktı. Amacımız sporun yanında dostluk, arkadaşlık, birlik ve beraberliğinde pekiştirmek. Turnuva herkese hayırlı olsun. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar diliyorum “ dedi.  Başocak turnuvada oynamak için yurt içi ve yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz izinlerini turnuva tarihine ayarlayarak bu heyecana ortak olduklarını söyledi. Turnuva 27 Temmuz tarihinde başlayacak 20 Ağustos tarihinde sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor