Köse tepki Gösterdi

Köse tepki Gösterdi

Trabzon 1. Amatör Küme’de hafta içinde oynanan maçta Derecikspor’a kaybedilen 2-1’lik mağlubiyeti karşılaşmanın hakemine bağlayan İdmangücü yönetimine Mor-Beyazlı yönetim yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Derecikspor Kulübü Genel Kaptanı Hacı Köse, İdmangücü’nü hakem yardımıyla değil sahadaki mücadeleleriyle mağlup ettiklerini söyledi. Köse açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İdmangücü yönetimi kendileriyle yaptığımız maçı sanki hakem yardımıyla almışız gibi kamuoyunda yanlış bir intiba uyandırmıştır. İdmangücü’nün maçın hakemiyle ilgili açıklamaları çok talihsiz ve çok saçmadır. Maçı izleyenlerin tarafsız olarak müsabakaya bakmaları gerekir.

 

BASKI YAPMAK İSTİYORLAR

Hakem normal bir maç yönetmiştir. Hakemlere yönelik bu türlü açıklamalar ilerleyen müsabakalar için bir baskı unsuru yaratmaya yöneliktir. Herkesi uyanık olmaya çağırıyoruz. Derecikspor Kulübü başka takımları zan altında bırakacak her türlü açıklamadan kaçınmıştır, diğer kulüpler de buna dikkat etmelidir. Kulüpler birbirlerini basit işlerlerle karalamamalıdır. Bu durum kimseye fayda sağlamaz. İdmangücü takımı o gün 3-4 net pozisyonu atıp maçı alması gerekirken ucuz kahramanlık peşine koşup maçın hakemine yüklenmiştir. Ligimiz Trabzon hakemleriyle devam edecektir. Kulüpleri Fair-Play’e uygun açıklamalar yapmaya çağırıyoruz. Derecikspor olarak ligde tüm takımlara başarılar diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor