Korsan Dergi İçin Ne Dediler?

Korsan Dergi İçin Ne Dediler?

Akçaabat’ta dağıtımı yapılan ve Akçaabat Belediyesi ve Başkan Şefik Türkmen hakkında çeşitli iddiaların yer aldığı dergiye siyasilerin verdiği tepkiler.

 

 

 

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş

 

“Bir dergi dağıtımı yapıldığını duydum ama dergiyi görme fırsatım olmadı. Ancak bu siyasi bir karalamadır. Faili meçhul bu dergiyi tasvip etmemiz mümkün değildir. Bu tür iddiaları bulunan şahıs ya da şahıslar çıkıp bunları bir basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayabilir veya adli makamlara suç duyurusunda bulunarak yolsuzluk yapılıp yapılmadığının araştırılmasını isteyebilir.  Bu şekilde kamuoyu da size destek verir. Ancak bu şekilde yapılan karalamanın kişisel mi yoksa kamuoyu yararına mı yapıldığını zaman ortaya çıkartacaktır”.

 

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir.

 

“Dergiyi görmedim. Anlaşılan birilerinin böyle bir yöntemi var veya böyle bir yöntem geliştiriyor. Bizim bu yöntemi değerlendirme gibi bir görevimiz yoktur. Bu yöntemi kamuoyu değerlendirir. Biz açık şeffaf siyasetten yanayız. Varsa bir bildiğimiz çıkar yiğitçe söyleriz. Akçaabat siyasetini çirkinleştirmesek iyi olur”

 

 

Serkan Altuntaş MHP Eski İlçe Başkanı

 

Dergiyi gördüm. İçerisindeki iddialar doğru veya yanlış. Böyle iddialarda bulunmakla olmaz, çıkar bunu açıklarsınız. Böyle çamur atmak olmaz. Yapılan hiç şık olmadı. Yapanlar ortaya çıktığında da neden böyle bir yola başvurduklarını kamuoyuna anlatırlar diye düşünüyorum.

 

HAS Parti İlçe Başkanı Osman Hacısalihoğlu.

 

Şık olmadı. Ortaya atılan iddialar kim ya da kimler tarafında yapıldığı belli değil.  Bu tür iddialar benim için veya bir başkası içinde yapılabilir. Benim içinde başkasının içinde olsa bu şekilde yapılması hiç doğru değil. Bu şekilde yapılmasını tasvip etmemiz doğru değildir. Çıkıp bu bilgileri basın ile paylaşabilir veya adli makamlara suç duyurusunda bulunabilir.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset