Koromuz 12.yılını kutladı

Koromuz 12.yılını kutladı

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 12. Sanat yılına Başladı.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulu korolarımızdan biri olan Türk Sanat Müziği Korosu 12'nci sanat yılının ilk çalışmasını 19 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleştirdi.
Şef Salih Kazancıoğlu yönnetiminde ilk çalışmasını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ndeki sanat merkezinde gerçekleştiren koro, ilk çalışmasında 12'nci yaş pastasını da kesti.
Eski elemanlarının yanı sıra yeni sesleri de bünyesine dahil eden koronun geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilçenin sosyal yaşantısına renk katacak aktivitelerde bulunacağına inandığını belirten Koro Şefi Salih Kazancıoğlu, çalışmalarına sağladığı katkılardan ötürü Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu'na teşekkür etti.
Yaş günü pastasını kesen koro Saz Şefi Özdemir Hafızoğlu da iyi bir çalışma ortamına sahip ülke genelinde ses getiren önemli bir koro olduklarını vurgulayarak, çalışmalarına özverili bir şekilde destek veren koro elemanlarına minnet duygularını ifade etti.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu da, gerek Türk Sanat Müziği ve gerekse de Türk Halk Müziği Korolarıyla bu yıl da aktif bir sanat yılı geçireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kültür Sanat