Köroğlu, Tavrını Koydu

Köroğlu, Tavrını Koydu

Anavatan Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ali Köroğlu, Şefik Türkmen'e sitem etti.

Başkanın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

 

BASIN AÇIKLAMASIDIR

1994 yılında Anavatan partisinden başkan seçilen Şefik Türkmen, zor durumdaki Akçaabat Belediyesi’ni Akçaabat halkının desteğiyle olumsuz şartlarından kurtarıp, yıllarca yapılamamış hizmetleri adım adım başarmış ve aynı halkla yine anavatan partisi ile 1999 seçimlerinde de sayın başkana destek vererek yeniden seçilmesini sağlamıştır.
Geçen zaman içinde düzelen şartlara bağlı olarak hizmetlerine devam ede gelmiş ve 10 yıllık bir süreçten sonra 2004 yılında yine Anavatan Partisi’nden seçime girmiştir. Değişen tek şey artık ülke tarihinde Ak Parti vardı ve Ak Parti’nin en güçlü olduğu dönemdi. Ak Parti’nin gücüne rağmen zafer yine Anavatan Partisi Adayı Şefik Türkmen’in ve Ak Parti’ye rağmen onu destekleyen halkın zaferi idi.
15 yılımız dolmak üzere ve Şefik Türkmen Anavatan Partisi’nden yeniden aday. İki aya yakın bir süredir parti teşkilatı ile Şefik Türkmen seçim çalışmalarına, bugüne kadar desteğini esirgemeyen seçmeniyle alternatifsiz olarak başlamıştı.

 22.01.2009 perşembe günü saat 17:00’a kadar kendisini telefonla arayan veya yüz yüze konuşan herkese “partimden istifa etmedim ve Anavatan’dan tekrar Akçaabat Belediye Başkan Adayı’yım. Partimle ilgili bir sıkıntım yok” diyordu.
Bugün Şefik Türkmen Ak Parti’nin adayı. Teşkilat olarak biz hala bir anlam veremedik. Neydi korkusu? İlkelerinden böylesine vazgeçmiş olmasının ardındaki korku ne? Üç seçimi kazanmış bu seçimden de zaferle çıkacağı halk tarafından da bilinen Şefik Başkan ne oldu da son anda Ak Parti dedi. Bugüne kadar Şefik Türkmen’e destek veren seçmenin ve arkasında duran bu teşkilatın yanlışı ne? Sana inanıp destek verenleri terk edip, dün sana karşı olanların saflarına katılmanı sağlayan korkuların nedir Sayın Şefik Başkan? Bunun yorumunu bugüne kadar desteğini Şefik Türkmen’den esirgemeyen halkımıza bırakıyoruz.
Gelinen bu süreç sonrasında Anavatan Parti teşkilatı, ilkeli bir şekilde birlik ve beraberlik içinde ve birbirine kenetlenmiş olarak yerinde durmaktadır. İlerleyen günlerde yapılacak olan toplantılarla teşkilatımızın seçimle ilgili alacağı kararlar kamuoyuna duyurulacaktır.

Saygılarımızla.

Anavatan Partisi  Yönetim Kurulu Adına

Başkan Ali Köroğlu

 

Öte yandan Anavatan  parti yönetim kurulu ve parti üyeleri parti salonunda bir araya gelerek gelinen noktayı değerlendirdi.  Alınan kararların ileriki günlerde açıklanacağı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Siyaset