Korku Geçidi

Korku Geçidi

Korku Geçidi

Akçaabat Fatih Eğitim Fakültesi altı kısmında Karayolu’nda bulunan altgeçitten geçmek büyük cesaret istiyor.  Akçaabat Söğütlü'de bulunan Fatih Eğitim Fakültesi'nde okuyan üniversitelilerin sıklıkla kullandığı altgeçit, vandalların saldırısına uğramış durumda.

Bakımsızlıktan adeta dökülen altgeçit, idrar kokusu ve kötü görüntüsü yüzünden burayı sıklıkla kullanan vatandaşları ve öğrencileri huzursuz ediyor. Duvarları ve tavanına sprey boyayla zarar verilen altgeçidin içerisinde ve her iki çıkış noktasında güvenlik kameraları bulunmazken, geçidin güvensizliğini gözler önüne seriliyor.

 Fatih Eğitim Fakültesi'nde okuyan üniversitelilerin sıklıkla kullandığı bu yol, özellikle kadın öğrencilerde tedirginlik yaratıyor. Fakültede öğrenim gören bazı kadın öğrenciler duyarsızlıktan şikayet ederken korkularını şu şekilde dile getirdi: "Derslerimiz geç saatte bitip de eve dönmek istediğimizde alt geçitten her geçişimizde korkuyoruz. Kötü görüntüsü ve kötü kokusu zaten tedirgin ediyor. Nefesimizi tutmadan oradan geçemiyoruz. İçerisinde güvenlik kamerası da yok. Geçmişte buradan geçerken rahatsız edilen bazı kız arkadaşlarımız olmuştu. Bizim başımıza gelmeyeceğinin kimse garantisini veremez. Kimse de ilgilenmiyor. Kapısı kırık onu bile yapmamışlar." Söğütlü'de yaşanan bu mağduriyet karşısında yetkililerin konuyla ilgilenip ilgilenmeyeceği ise merak ediliyor.  

sogutlu-alt-geci1t.jpg

sogutlu-alt-gecir.jpg

sogutlu-alt-gecit.jpg

Kaynak:haber61

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler