Koray Aydın'dan Ziyaret

Koray Aydın'dan Ziyaret

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Akçaabat İlçe teşkilatını Ziyaret Etti.

Miliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Koray Aydın, partisinin Akçaabat teşkilatını ziyaret etti.

MHP Trabzon İl Başkanı Mummer Demeli'ninde hazır bulunduğu ziyarette, İlçe Başkanı Miraç Çınar, Söğütlü belediye başkanı metin gedikli, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, yönetim kurulu üyeleri ve partililer yeraldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Koray Aydın, parti olarak hedeflerinin Akçaabat ve Trabzon'da belediye başkanlıklarını kazanmak olduğunu söyledi. Siyasette yeni dönemin çok hareketli geçeceğini ifade eden milletvekili Aydın"yeni dönemde hem Trabzon kamuoyunu hem de MHP kamuoyunu bilgilendirmek için ilk işaret fişeğini orada atacağız. Yeni dönem çok çalkantılı bir dönem. Bu yeni dönem çok şeye gebe, çok olay yaşanacak" dedi.

AK Partiye'de yüklenen Koray Aydın, muhtemelen Temmuz veya Eylül aylarında bir referandum yapılacağını ve referandumun Türkiye'nin kaderini tayin edeceğini iddia ederek "Şu andaki Başbakanın o dikadatörlük özlemlerine, PKK ile yaptığı işbirliğine paralel olarak, bu referandumda bir AKP-PKK işbirliği olacak. Başkanlık sistemini geçirmeye çalışacaklar" dedi.

Koray Aydın'ın konuşmasını görüntülerden takip edebilirsiniz.

 

 

koray-aydin-akcaabata.jpg

koray-aydin-akcaabatta.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset