Köprü, Kaderine Terk Edilmiş

Köprü, Kaderine Terk Edilmiş

Çiçeklidüz Köprüsüyle Uyarılara Rağmen Kimse İlgilenmemiş.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir süre önce etkili olan aşırı yağış sonrasında yıkılan Meydankaya köprüsü halen yapılmayı beklerken, köy sakini Temel Durmuş, köprünün yıkılma tehlikesine karşılık birçok kez resmi makamlara dilekçe verdiğini belirtti.

Dilekçe verdim kimse ilgilenmedi.

Yıkılan Meydankaya köprüsünün hemen karşısında ikamet eden Temel Durmuş, köprünün ayağının altının 3 yıldan beri boşaldığını ve bunu resmi makamlara dilekçe ile bildirmesine rağmen kimsenin bir tedbir almadığını belirtti. 74 yaşındaki Temel Durmuş “Bu köprünün yıkılacağı belliydi. Dere yatağını bir yere topladılar. Gelen su köprünün ayağının altını boşalttı. Bunun üzerine dilekçe ile resmi makamlara müracaat ettik. Buraya gelip sadece bakıp gittiler. Kimse ilgilenmedi. Sonunda köprünün ayağının altını su oyduğu için ayağı devrildi. Yazık değimli bu emeklere” dedi.

Köprünün yıkılmasının ardından da kimsenin köprüyle ilgilenmediğini ifade eden Durmuş “Bu köprüyü kullanmak zorunda kalan insanlar var. Öğrenciler burayı kullanıyor. Fakat iki beton arası açıldığı için tehlikeli durumda. Buraya bir öğrenci düşerse bunun hesabını kim verecek. Bu köprüyü neden yapmıyorlar, neden kimse ilgilenmiyor” şeklinde konuştu.

videogaleri-001.gif

 

fotogaleri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler