Kooperatif Satıyor

Kooperatif Satıyor

Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifince çeşitli mülklerin satışı yapılacak.

Kooperatiften yapılan yazılı açıklamada, Akçaabat Düzköy yolu üzerinde Akçaabat Küçük Sanayi Sitesini inşa ettiren kooperatifin, tasfiye kararı alarak mülkiyeti kooperatife ait olan bazı müştemilatları satışa çıkarttığı belirtildi.

 

Açıklamada, daha önce açık artırma usulüyle sade 2 dükkan satabilen kooperatifin, oluşturulan Tasfiye Kurulu ile 1 depo, çay ocağı, lokanta ve tarla-otlak ile 8 dükkan için açık artırma usulüyle satış yapacağı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

''Tasfiye Kurulunun satışa çıkardığı tüm vergi, resim ve harçlar ile katma değer vergisinin alıcıya ait olacağı müştemilatlardan depo 25 bin, dükkanlar 52 bin, çay ocağı 35,6 bin, lokantanın değeri ise 138 bin lira. Tarla-otlak niteliğindeki arazinin satış fiyatı 646,8 bin lira olarak belirlendi.''

Dükkanlar Düzköy yolu üzerindeki sanayi sitesinde bulunuyor.

Küçük Sanayi Sitesi’nde işyeri sahibi olmak isteyenlerin yapacakları tek şey ise Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Tasfiye Kurulu ile irtibata geçmek. Satışla ilgili ayrıntılı bilgi Kooperatif’in 227 61 71 nolu telefonundan da alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler