Kongreye Cumur Damya Vurdu

Kongreye Cumur Damya Vurdu

Trabzon Ak Parti’nin 17. İlçe kongresi olan Akçaabat İlçe Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in sözleri salonda alkışlarla destek buldu.

 

NEREDE VEKİLİN FOTOĞRAFI

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’de söz alarak salondaki önemli bir eksikliği dile getirdiği konuşmasında şunları söyledi, ‘Akçaabat her zaman olduğu gibi AK Parti’ye hizmette destek de bu güzel görüntüyü veriyor. Tebrik ediyorum.

Bu kutsal davanın AKçaabattaki inşasında görev alan Mustafa Cumur’umuzu rahmetle anıyorum.

Ben Akçaabat’ımıza geldiğim her toplantıda burada Mustafa Cumur’un bir fotoğrafını görmek istiyorum. Bunu bir sitem olarak bir eleştiri olarak algılamayın. Ama ben her geldiğimde, her istişare toplantısında, her kongrede onun bir fotosunu görmek isterim. İnşallah Cenabı Allah bize de böyle hayırla anılmayı nasip eder’ ifadelerini kullandı.

 

ANAYASAYI DEĞİŞTİRMELİYİZ

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da rahmetli milletvekili Mustafa Cumur’u anarak sözlerine başlayıp ‘Bugüne kadar Akçaabat ilçesi daime profesyonel halleriyle, yoğun katılımlarıyla hep başarılı olmuştur. Bu bşarının mimarlarından ilk ilçe başkanımız Osman Çavuş’u da anmak istiyorum. Gençlik kolları örgütüne teşekkür ediyorum. Görevi devreden ilçe başkanımıza teşekkür ederim. Çok başaralı işler yaptılar.

Böyle devam etmeliyiz. 2015 çok önemli. Kapı kapı gezip Trabzon’da 6-0 ı alıp, mecliste Anayasayı değiştirecek çoğunluğu kazanmak için mücadele edeceğiz.

Türkiye’nin önündeki en önemli engellerden biri olan Anayasa’nın değişmesi gerekiyor ki gelecekte çocuğumuz huzurlu, özgür kendine güvenir bir şekilde yaşasın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset