Kongrede İlk Aday

Kongrede İlk Aday

Demokrat Parti (DP)’nin Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan kongresinde Mahmut Çelal Berk aday oldu

Demokrat Parti (DP)’nin Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan Akçaabat İlçe Kongre-si öncesinde partide hareketlilik başladı. Kongrede başkanlık için aday olacağını açıklayan ilk isim ise Doğru Yol Partisi (DYP)’nin gençlik kollarından yetişen Mahmut Çelal Berk oldu.

Halen Sınırlı Sorumlu Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde başkan yardımcı olarak görev yapan Mahmut Celal Berk, Türkiye’de yaşanan sıkıntıları gidermek için iktidarın en büyük alternatifi olan DP’nin Akçaabat’ta da aynı misyonu yerine getirebilmesi için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Mahmut Celal Berk kimdir?

1971 yılında Akçakale Gökçe-kaya’da doğdu. İlkokulu Gökçe-kaya’da, ortaokulu Akçakale’de okudu. Akçaabat Lisesi’nden mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı. Bir çok sivil toplum örgütünün yanı sıra DYP Gençlik Kolları’nda da görev yaptı.

Berk, uzun yıllar DYP İlçe Başkanlığı yapan, DP’den milletvekili adayı da olan ve halen Sınırlı Sorumlu Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde başkanlık görevini yürüten Abdullah Sevim’in başkan yardımcısı olarak görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset