Kongrede Bütçe Onaylandı

Kongrede Bütçe Onaylandı

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin mali kongresi gerçekleştirildi.Kooperatifin bütçesi 261 bin 140 lira 25 krş olarak onaylandı.

 

Akçaabat  Esnaf Lokali’nde gerçekleşen mali kongreye, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Zeki Alşan ve üyeler katıldı.

 

Divan Başkanlığı'nı Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve 15. Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü' nün yaptığı genel kurulda faaliyet raporları ve hesap durumu ibra edildi.

Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2009 yılında gelir ve giderinin  261 bin 140 lira 25 krş ila eşit olduğu oy birliği ile kabul edildi.

 

Akçaabat Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Zeki Alşanyaptı konuşmasında, "Kongremize ilgi gösteren değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. 2010 yılı esnafımız açısından inşallah iyi bir yıl olur. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileği ile hayırlı olsun" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler