Kongrede Aday Çıkmadı

Kongrede Aday Çıkmadı

Akçaabat Sebatspor'da Bugün Yapılan Kongrede Başkanlığa Aday Çıkmadı. Kulüp Divana Kaldı.

Akçaabat Sebatspor’da gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongreye, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, eski milletvekili Ali Kemal Başaran, kulüp başkanı Zeki Öztürk ve yaklaşık 30 delege katılıyor.

 sebat-.jpg

Gündem maddeleri şu şekilde

-Tüzük değişikliği

-İsim değişikliği

Günden maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Zeki Öztürk Konuşuyor....

TFF Seçimlerinde Trabzonspor’un dışlanmasını kabul edemeyiz. Trabzonspor’un aldığı kararı sonuna kadar destekliyor ve federasyonda Trabzon’u temsil etmeyecek olan kişinin derhal istifa etmesini istiyoruz.

Kulübü kapatmak diye bir kelime çok ağır oluyor. Bu tür bir şeyleri konuşmayalım.

Bu kulübe hizmet eden insanlar var. Geçmişte yapılan hataları şimdi irdemelenin bugün bir faydası olmayacağını düşünüyorum.

Ama burada bizim yaptığımız çalışma sonucu borcumuzda ciddi indirim yaptık. Ama benim yapabileceğim bu kadardı. Bu şekilde çok insan olur ancak hepsinin vercek olduğu krediyi bitirdik.

Eski borca karşılık eski başkan Şenol Ayvaz’a İsmet Yılmaz’ı gönderdik ve alacaklarını uzun vadeye yaymak istedik. Son gelen bilgi ise Başkan Şenol Ayvaz’ın alacağı 1 trilyon küsü alacağına karşılık 300 Bin TL alırsam federasyon alacağımdan vazgeçerim dedi.

Ama bu çok geç kalındı. 

Bu kulübü kapatmayalım. Bu kulüpten alacakları olan insanlar var. Buradaki amaç belki ileride devlet veya federasyon bir kanun çıkartır veya af çıkartır ve borcumuz silinir.

Biz de tek çıkar yol başka bir kulübü almak olarak kalıyor.  

İlk önce bunun için 1461 Trabzon’un kapısını çaldık ama istediğimiz sonucu alamadık.

Bu sefer Yalıspor’dan bir teklif geldi ve biz bu kulüp için Yalıspor’la konuşmaya başladık. Ama bu saatten sonra tescil etmek şansımız yok. Bu kulübün istenirse Yalıspor ile şuan için devam ederiz. Kısa süre sonra bir kongre yapar ve yönetimini içimizden birisini alabiliriz. Yalıspor yerine başka kulüplerden alabiliriz. Buna karar vereceksek bu bizim için kolay olur. Belli bir miktar belirleyip alabiliriz.

 

Başkaz Zeki Öztürk,

“Bu görüşünü çok düşündük. Ama buraya toplayacağımız para ile başkalarına hizmet ederiz. Bakın size bir örnek vereyim. Sezon başı bir çoç için 700 bin lira ödedik. Aynı borç 3 ay sonra 800 bin lira oldu. Baktılar bir ödeyen var elinde çeki, senedi olan federasyonun kapısına gitti. Bu borç ne kadar bilinmiyor.

sebat-1.jpg
Kongrede Divan başkanlığını Kemal Topal Yapıyor.

 

Söz alan İsmet Yılmaz… 

Alacaklılar ile görüştüm. Eski başkan Ayvaz’a alacağına karşılık belli bir miktar ödeme taahhüdünde bulunduk. Önce kabul etmedi. Bu kulüp kapanacak dedik ama bazıları bunu bazıları blöf zannetti. Sonunda Ayvaz’dan 300 bin liraya razı oldu. Bu nedenle 20 gün daha bir süre gerekir. İsterseniz bu öneriyi değerlendirelim. 

 

Başkan Şefik Türkmen, “Basında kulüp kapansın şeklinde benim ağzımdan bir şeyler yazıldı. Bu şekilde bir kelime söylemedim. Bunu söyleyecek son kişi benim” dedi.

 

Başkan Zeki Öztürk, tekrar söz aldı.

Burada herkes bir öneride bulunuyor.  Burada bir alacaklı listesi var.  Burada herkes bir alacaklıyı kendi tarafına alıp 2.5 trilyonu kapatırsanız diğer 3 trilyonu ben kapatırım. İşte şimdi işi sırası sizde. İşte hodri meydan. Bunu halledin ben kendi yönetimimi oluşturup yeni yönetimimi oluştururum.

Delegelere alacaklı olanların listesi dağıtıldı.

Alacaklıların toplam tutarı:2 trilyon 841 bin tl + 423 milyar TL

Genel kurulda aday olup olmadığı soruldu.

Aday çıkmadığı için kulüp divana kaldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor