Konaklar ihaleye çıktı

Konaklar ihaleye çıktı

Akçaabat Belediyesi’nce Ortamahalle’de yapımı tamamlana ve tarihi konaklar bugün yapılan ihale ile yeni sahiplerini buldu.

Akçaabat Belediyesi’nce Ortamahalle’de yapımı tamamlana ve tarihi konaklar bugün yapılan ihale ile yeni sahiplerini buldu.

adil-karpuz.jpgAkçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda Başkan Yardımcısı Osman parlayan başkanlığında yapılan ihaleye ilgi beklenenden fazla oldu. Adil karpuz, Meri Otel, Akpınar Köfte, Burhan Kahraman ve Adnan Topsakal’ın katıldığı ihalenin 45 bin liradan açılışı yapıldı. 8. Tur sonunda teklif 115 bin liraya kadar yükseldi. Kapalı teklif ile alınan teklifte Mehmet Efendi Konağı (14 Odalı) 131 bin liraya Adil Karpuz’un oldu.

 

Meri Otel 128 bin lirada, Burhan Kahraman ise 130 bin lirada kaldı.

 

orta-mahalle-ihale.jpg

2.  ihale ise Kanoğlu konağı için yapıldı. Bu ihalede 43 Bin lira ile Burhan Kahraman’da kaldı.

Akçaabat Hamam Çimeni ve Çarşı binasında ise 15 gün önce alıcı bulmayan 2 işyerine de ilgi bir hayli fazla oldu. 94 Numaralı işyerine Tayfun Balcı ve Fatih Gedikli alıcı olarak başvurdu. 17 bin 500 liradan başlayan teklif sonucunda 22 bin 500 lira yıllık kira teklifi ile Tayfun Balcı işyerinin yeni sahibi oldu. Aynı binada 95 numaralı işyerine ise 3 girişimce başvurdu. Tayfun Balcı, Fatih Gedikli ve Ali Kemal Kahraman’ın verdiği 8. Teklif sonunda kapalı zarfa geçildi. Kapalı teklifte 30 bin 100 lira teklif veren Tayfun Balcı 95 numaralı işyerinin sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler