Komutana Ziyaret

Komutana Ziyaret

Komutana Ziyaret

Muhtarlardan Akçaabatlı Komutana Ziyaret.

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli ve Dernek üyesi muhtarlar Giresun’da bulunan Jandarma Bölge Komutanı Akçaabatlı Hemşehrimiz Tuğ General Hakan Saraç’ı makamında ziyaret etti.

Akçaabatlı muhtarların ziyaretinden memnun olan bölge jandarma komutanı tuğ general Hakan Saraç “ İlçemin muhtarlarının beni ziyaretinden dolayı mutlu oldum. En kısa zamanda bende kendilerini ziyarette bulunacağım” dedi.

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ise “Jandarma bölge komutanı sayın tuğ general Hakan Saraç, ilçemiz Mersin mahallesinden olması nedeniyle kendisinden randevu talep etmiştik. Derneğimize kayıtlı muhtar arkadaşlarımızla kendisini makamında ziyaret ederek başarı diledik” dedi.

Ziyarette Başkan Eyüp Gedikli  jandarma bölge komutanı Hakan Saraç’a bir plaket verdi. Komutan ise Saraç’ta Dernek Başkanı Eyüp Gedikli'ye komutanlığı simgeleyen bir plaket hediye etti.

Jandarma Bölge Komutanı Tuğ General Hakan Saraç’ın muhtarlar adına bir de yemek verdi. Yemeğe Giresun valisi Hasan Karahan, Emniyet müdürü Uğur Öztürk ve Alay komutanı jandarma albay Ali İhsan Ersoy’da katıldı.

1-035.jpg

2-034.jpg

3-023.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler