Kolaylı'dan Başkanlara İkram

Kolaylı'dan Başkanlara İkram

Demokrat Parti (DP) Akçaabat İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, kısıtlı imkanlar ile girdikleri yerle seçimde 4 belediye başkanlığı kazandıklarını ve oy oranlarını önemli ölçüde yükselttiklerini söyledi.

 

DP İlçe Başkanı Kolaylı Akçaabat’ta  seçimi kazanan Mersin Belediye Başkanı Hazma Özlü, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, Akpınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Değermenci ve Adacık Belediye Başkanı Osman Çiçek’e yemek vererek partiye kazandırdıkları ivmeden dolayı teşekkür etti.

Cemil Usta Köfte salonunda verilen yemekte konuşan DP İlçe Başkanı Salih Zeki Kolaylı, seçimde kıt imkanlara rağmen 3600 civarı olan parti oyunun 4400’ kadar çıkarttıklarını, bunun gerçekleşmesinde seçimi kazanan belediye başkanlarının önemli katkıları olduğunu belirterek, başkanlara teşekkür etti. Kolaylı “Seçimde adeta zeytin ekmek yiyerek çalıştık.  Seçimde iddialı olduğumuz yerlerde en iyi kişileri  bulup  aday yaptık ve 4 belde belediyesini almaya hak kazandık. Seçilen belediye başkanlarımız çok değerli insanlardır. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Partimiz onların sayesinde Akçaabat’ta oylarını yükseltmiş ve önemli bir ivme yakalamıştır. Şimdi hedefimiz bu başarıyı 2011 seçimlerinde daha da yukarılara çıkartmak olacaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset