Kocaman'a Sert Tepki

Kocaman'a Sert Tepki

MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’ndan, geçtiğimiz hafta açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Akçaabat Temsilcisi Kemalş Kocaman’a tepki gösteren bir açıklama yapıldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı’ndan, geçtiğimiz hafta açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Akçaabat Temsilcisi Kemalş Kocaman’a tepki gösteren bir açıklama yapıldı. MHP İlçe Başkanlığı adına yazılı olarak yapılan açıklamada ilçe Başkanı Hüsnü Sevim, Kocaman’ın açıklamasını kendi sendikasının sitesinden kendi tabiriyle ‘kes-kopyala-yapıştır- yöntemiyle, cümleler aşırarak internet sitelerine yolladığını ileri sürdü.

Sevim Kocaman’ın kendi fikirlerini yazmaktan aciz olduğunu iddia ederek, “Cevap vermek seviyesine düşmek istemezdim, ancak; ülkücüleri vatan hainleriyle aynı gören aynı yolda göstermen bazı şeyleri söylememi farz kıldı.” diye konuştu.

Sevim şu sözleri sarf etti, “MHP ve dolayısıyla Ülkücüleri terör örgütüyle bir kareye koyma cehaleti, gafleti ve densizliğinde bulunuyorsun. Öncelikle haddini bileceksin. Önce ülkem, sonra partim, daha sonra da ben anlayışıyla hareket eden Ülkücüler hakkında, MHP hakkında demeç verirken bin düşünüp bir söyleyeceksin. Bu vatan ve millet uğrunda her türlü fedakârlığı yapmış, çileye katlanmış, bu kutlu davanın insanlarını vatan hainleriyle aynı görmek olsa olsa senin gibi hezeyan içerisinde bir zavallıya yakışır. Kamuoyu kimin kiminle işbirliği yaptığını çok iyi biliyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset