KKTC İş Adamları Trabzon'da!

KKTC İş Adamları Trabzon'da!

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Yankı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.


Vali Kızılcık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kıbrıs’ta birçok işadamımız var. Geçenlerde Çaykaralı bir milletvekilimizde buraya Maliye Bakanı ile birlikte geldi. Umarım bu yakınlık ilişkilerin artmasına vesile olur ve yavru vatanın ekonomisinin güçlenmesine katkı sağlar. İnşallah buradaki işadamlarımız orada daha fazla yatırım yaparlar. Bu yatırımlarla da sizin daha güçlü olmanıza katkı sağlamış oluruz. Trabzon’umuza hoş geldiniz” şeklinde konuştu.

Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Yankı ise Türk’ün Türk’ten başka dostu olmadığını ve birlik olmanın önemine işaret ederek, “Çoğumuz Trabzon’a ilk ziyaretini gerçekleştiriyor. Trabzon’u arkadaşlarım ve ben çok beğendik. Türkiye’nin birçok yerini sık sık gezmekteyiz. Her geçen gün ülkemiz daha da gelişmektedir. Bence Atatürk’ün dediği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış bulunuyoruz. Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Kuvvetli olursak kendimizi dünyaya kabul ettirebiliriz. İnşallah gelecek bizim olacak” dedi.

Vali Kızılcık ziyaretleri anısına Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Yankı’ya plaket verirken, Başkan Yankı ise Vali Kızılcık’a ipek kozadan el işlemesi olan bir hediye verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler