Kızılcık Avrasya Üniversitesinde

Kızılcık Avrasya Üniversitesinde

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı açılışını gerçekleştiren Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

 

Ziyarette Vali Kızılcık’ı Avrasya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Karadeniz ve Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız karşıladı.

Avrasya Üniversitesi’nin Trabzon’a kazandırılmasının çok önemli olduğunun altını çizen Vali Kızılcık, “Avrasya Üniversitemiz Trabzon’umuz ve Doğu Karadeniz’in ilk özel üniversitesidir. Açılışa iştirak etmek istiyordum ancak Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’ın gelişi aynı saate denk geldiği için programa katılmadım. Eğitim adına yapılan yatırımların her zaman yanında olduk. Bundan sonrada eğitim adına yapılan yatırımların destekçisi olmaya devam edeceğim. Avrasya Üniversitemiz Trabzon’umuz için büyük bir kazanımdır. Avrasya Üniversitesi’ne 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum. Kısa zamanda önemli atılımlar gerçekleştireceklerine inancım tamdır” dedi.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ise, ise açılış konuşmasında Vali Kızılcık’ın yaptığı desteği unutmadıklarını dile getirerek, “Hepimizin ortak amacı memleketimize hizmet etmektir. Biz vakıf olarak hizmet ediyoruz, sizde Valilik olarak hizmet ediyorsunuz. Açılış konuşmasında Avrasya Üniversitemizin Trabzon’a kazandırılmasında destekleri olanları sıraladım. Bu sıralamada sizin desteklerinizden de bahsettim. Benim amacım üniversite kurmaktı, bunu başardık. Bundan sonra yürümesi daha önemli. Herkesin sahip çıkması gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler