Kıyamet Çiçeği Yağmur

Kıyamet Çiçeği Yağmur

Onur Aydın tarafından kaleme alınan ve Çernobil, Trabzonspor’un 1996 Yılı ile Kazım Koyuncu’nun konu edildiği Kıyamet Çiçeği Yağmur adlı kitabı okuyucular ile buluştu.

 

 

Onur  Aydın tarafından kaleme alınan ve Çernobil, Trabzonspor’un 1996 Yılı ile Kazım Koyuncu’nun konu edildiği Kıyamet Çiçeği Yağmur adlı kitabı okuyucular ile buluştu.

Sinema, dizi ve reklam sektöründe çok sayıda projede görev alan Onur Aydın, çıkarttığı son kitabı Kıyamet Çiçeği Yağmur isimli kitabında, Trabzonspor’un 1996 yılında kaçan şampiyonluğunu ve bölgemizi etkileyen tarihin en büyük felaketleri arasında gösterilen Çernobil ile Karadeniz müziğine farklı bir boyut kazandıran  Kazım Koyuncu’yu kaleme aldı.

245 sayfalık kitabın içeriğinde Tarihin en büyük felaketlerinden biri; Çernobil Faciası! Çernobil'in kahramanları ve kurbanları, Trabzonspor ve unutulmaz bir futbol sezonu 1996...

Kitabının bir bölümünde 196 yılı için  "Valla Bayburt'u bilmem ama Trabzon, Trabzon olalı böyle bir şey görmedi" dedi gülerek. Sanki Trabzonspor şampiyonluğa değil, Trabzon özgürlüğe yürüyordu” şeklinde aktarıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat