Kirazlık-Koçlu Mahallesi Yaz Futbol Turnuvası sona erdi.

Kirazlık-Koçlu Mahallesi Yaz Futbol Turnuvası sona erdi.

Kirazlık-Koçlu Mahallesi Yaz Futbol Turnuvası sona erdi.

Kirazlık-Koçlu Mahallesi Yaz Futbol Turnuvası sona erdi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kirazlık-Koçlu yaz futbol turnuvası Harmancık Halı Sahada oynanan final maçlarıyla sona erdi. Turnuvanın final karşılaşmasına Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Akçaabat Sebat Spor Kulübü Başkanı Erkan Kaynar, ASKF Yönetim kurulu üyesi Ömer Alış , Kirazlık Mahalle Muhtarı Mehmet Kahraman ve çok sayıda sporsever katıldı.

Kirazlık-Koçlu yaz futbol turnuvasında Şampiyon, Ay yıldız spor olurken; ikinci,1461 Kirazlık; üçüncü Koçlu Gençlik ve dördüncü ise Prestij Rent A Car takımı oldu.

En’lerinde seçildiği turnuvada; en centilmen oyuncu Cengiz Çağlayan, en iyi kaleci İsmail Yılmaz, en değerli oyuncu ise Samet Akaydın seçildi.

Turnuvada dereceye giren takım ve sporculara halı sahada düzenlenen törenle kupa ve madalya verilirken Akçaabat belediyesi tarafında da çeşitli hediyeler verildi. Şampiyon takım ise Trabzonspor forması ile ödüllendirildi.

Organizasyon komitesi başkanı Osman Başocak, zevkli ve heyecanlı müsabakaların oynandığı bir ay süren bu turnuvanın sonuna gelindiğini belirterek, “Gençlerin ortaya koyduğu mücadele kazanma hırsı ile bir birlerine olan saygı ve sevgi, turnuva boyunca devam etmesi beni mutlu etmiştir. Bu gençlere bir araya getirerek onlara hem spor yaptırmak hem de bir birleri ile kaynaşmalarını sağlamak adına anlamlı bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Kaybedenin olmadığı bir organizasyonu daha sonlandırmanın gururunu yaşıyorum. Bu gururu yaşatan sporculara ailelerine ve müsabakaları izlemeye gelen sporseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başocak, turnuvada kendilerine destek olan Akyüz Otomotiv, Burhan Usta Köfte Balık,Damla Lunch Chef, Şenol İnşaat, Belemir Pastahaneleri, Gülbadem Pastahanesi, Kahraman Market, Prestij Rent A Car’a İbrahim Bayburt ile Roza Wedding'e, 1461 Trabzon Kulüp başkanı Şaban Bülbül’e , Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Turhan Bektaşoğlu’na sonsuz teşekkür etti.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler