Kırali'den Seçim Mesajı

Kırali'den Seçim Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı İsmet Kırali, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi, iftirasız, kimsenin kalbinin kırılmadığı bir seçim olması temennisinde bulundu.

 

Kırali sitemize yaptığı açıklamada, her partinin adayının yapılan uzun araştırmalar sonucu ortaya çıkartıldığını ve bu adayları bulmanın da kolay olmadığını ifade ederek,  “seçim henüz resmen başlamış değil. Ancak bazı partiler adaylarını açıklamış durumda.  Partiler açıkladıkları adaylarının arkasında adam gibi durmalarını diliyorum. Seçimler gelip geçicidir, bizlerin dostlukları ebedi sürecektir. Hiç bir adayı karalama kimsenin hakkı yoktur. Bu adaylar kolay yetişmiyor  ” dedi.

Seçmenlerin adayları projelerine göre değerlendirmesini de isteyen Kırali, “Hangi parti olursa olsun adayın projelerine bakalım. Akçaabat için ne düşünüyor, ne gibi farklı projeleri var. Bunları değerlendirelim. Her aday seçimde projesiyle ortaya çıkmasını isteyelim” diye konuştu. 

MHP’nin Akçaabat için düşündükleri aday üzerinde henüz resmi olarak karar kılmadıklarını da sözlerine ekleyen Kırali, adayı kısa süre içerisinde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset