Kırali, Töreni Değerlendirdi

Kırali, Töreni Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı İsmet Kırali, hafta sonu düzenlenen aday tanıtım töreninin camiaya moral verdiğini söyledi.

 

Kırali, Akçaabat ve beldelerde gösterdikleri adayların vatandaşlar içinde büyük bir heyecan yarattığını ve bununda kendilerinin sorumluklarını bir kat daha artırdığını söyledi.

Kırali sitemize yaptığı değerlendirmede “Aday tanıtım töreninde partimize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz.  Bu tören sonrasında camiamızın var olan heyecanı bir kat daha arttı. Bunu gerçekleştirmek için uzun süre çalıştık. Adaylarımızı seçerken her kesimden görüş aldık ve en iyisine karar vermeyi amaçladık. En iyi adaylar ile seçime girdiğimizi düşünüyorum. Akçaabat ve tüm beldelerde en iddialı parti biziz. Bu törenimizi görenlerin korktuklarına ve telaşa kapıldıklarını gördük. İnşallah 30 Mart sabahı halkımıza hizmet etmeye başlamanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Tanıtım törenine gelen vatandaşlara teşekkür eden Kırali “Törenimize iştirak eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başka birçok partiye ait vatandaşlarımızın da törene ilgi gösterdiklerini gördük.  Törenimize iştirak eden herkese teşekkür ediyorum. Onların bu desteklerini yanımızda gördüğümüz müddetçe başaramayacağımız iş yoktur” dedi.

MHP Aday tanıtım törenine çok sayıda vatandaş katılmıştı.

AkçaabatAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Siyaset