Kırali  "Partimize İlgi Arttı"

Kırali "Partimize İlgi Arttı"

MHP ilçe Başkanı İsmet Kırali, hata yapmadıkları takdirde seçimin galibi kendileri olacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı İsmet Kırali, partilerine ve belediye Başkan adayı Osman Karaçukur’a vatandaşların olan ilginden son derece memnun kaldıklarını söyledi.

 Kırali, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel  Seçimi  için tüm parti yönetimiyle gece gündüz çalıştıklarını ve hata yapmadıkları takdirde belediye başkanlığını almalarının çok rahat olacağını belirterek “vatandaşlarımız ile sürekli istişare halinde oluyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle son dönmede yapılan siyasi manevralardan oldukça rahatsız ve bu tür olaylara tepkilerinin hat safhada olduğunu gördük. Geçmişte farklı partilere çalışan insanlarımızın bu sefer bizim yanımızda olacaklarını belirtiyor. İnşallah 29 Mart’ta Akçaabat için çalışmalara başlayacağız. Bu Akçaabat için yeni bir başlangıç olacaktır” diye konuştu.

 

 

MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Osman Karaçukur’un alçak gönüllü ve mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu da ifade eden Kırali, “Başkan adayımız da bizim gibi  Akçaabat’a bir şeyler kazandırmanın peşinde. Akçaabat’a hizmetten başka bir beklentisi yok. Yakında açıklayacağımız ekibiyle geçmişte yapılamayan bir çok projeyi hayata geçireceğine inancımız tamdır” dedi.

İlçe Başkanı Kırali 2 Şubat’tan sonrada tüm esnaf vatandaşları gezerek hem sorunlarını dinleyecek hem de destek isteyeceklerini de belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset