Kemal Taflan ilk muhtarı

Kemal Taflan ilk muhtarı

İlçemize bağlı Fındıklı Köyü’nün mahallesiyken ayrılarak ilçemizin 51’inci köyü olan Esentepe Köyü muhtarını seçti.

22 Temmuz’da yapılan seçimde tek aday olan Kemal Taflan, bu köyümüzün ilk muhtarı oldu.
22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimi’nde sandık başına giden Esentepeliler, aynı zamanda köy muhtarlarını da seçtiler. Fındıklı Köyü’ne bağlı mahalleyken bağımsız köy statüsüne kavuşan ve ilçemizin 51’inci köyü olan Esentepe’nin emekli işçi olan ilk muhtarı Kemal Taflan, tek aday olarak girdiği ve kullanılan bütün oyları aldığı seçimin köyüne hayırlar getirmesini dilerken, Köy Hizmetleri’ndeki iş tecrübesini bundan böyle köyü için kullanacağı söyledi.
1953, Akçaabat-Esentepe Köyü doğumlu olan Kemal Taflan, 1976 yılında işçi olarak girdiği Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nde, 1980 yılından emekli olduğu 2002 yılına kadar kepçe operatörü olarak çalışmasının, Trabzon’un olduğu gibi Akçaabat’ın da köy yerleşim birimlerinin sorunlarını yakından bilmesini sağladığını belirterek, “Edindiğim tecrübeyi gece gündüz köyümün yararına kullanacağım. Köyümün belli başlı sorunları olduğu bir gerçek. Bunların çözümü için yetkili makamlarla koordineli çalışmalara bugünden başlamış durumdayım. Esentepe Köyü yıllardır hak ettiği hizmeti alacaktır.” diye konuştu.
196 seçmeni olan Esentepe Köyü’nde oy kullanan 164 seçmenin tamamının oyunu tek aday olarak alan Taflan’ın İhtiyar Heyeti’nde şu isimler yer aldı: M. Salih Çolak, Kemal Demirkıran, Yaşar Taflan ve Eyüp Ulusoy

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler